Another end, a new begining….

O alta relatie dusa pe apa sambetei…plina de un sex iesit din povesti..Cel mai bun sex ever. La 30 ani. Sex pasional…cu preludiu..si orgasm la fiecare numar!!!!!

Am avut orgasme intr-un an, atat fizic cat si emotional, cate nu am avut toata viata mea pana sa-l cunosc pe acest inginer iesit din sfera normalitatii.

Nu-l vreau inapoi..dar il vreau inapoi. Mi-a dat papucii de 3 ori..de fiecare data s-a intors la mine..Eu i-am dat papucii odata.eu m-am intors la el in genunchi..Literalmente!!! Cata injosire!! Cata iubire!!

Nimic nu e degeaba…trebuie sa imi iau lectiile vietii..fie ca e de la el sau de la altii..one way or another.

Am invatat multe de la el. Foarte multe..Sper si el de la mine.

Cu 6 ani mai mare ca mine..cu 10 ani mai amar ca mine..cu 20 ani mai energic ca mine, cu 20 ani mai mic ca mine emotional.

Il iubesc. O sa ramana in inima mea acolo. Daca e sa mai fie ceva cu el, va fi. Daca nu, nu.

Trebuie sa invat sa accept. Sa accept discontinuitate. Sa accept nebunie..sa accept diferente..

Diferente de tot soiul..

Penisul mic..erectia netotala..un preludiu rupt din rai..certuri rupte din iad…provocari rupte din filele vietii.

Inca mai tin jurnalul asta…Din mai 2010. De cand aveam….26 neimpliniti..de la 25 ani si 10 luni..

Acum am 32 ani..recent impliniti…Am crescut. Indiferent ce mi s-a intamplat..si de cate ori am crezut ca am esuat. Nu am esuat niciodata. Doar am trait. Sunt in proces de transformare. Continuu!!

Si iata ca din feb 2015 imi traiesc viata din Romania..atat de diferita de viata din strainatate. Am frant inimi, mi-a fost franta inima..Rabdarea-mi e mica…Pasiunea mi-e inca mare dar frica si ea..

Traiesc..Sunt necasatorita..nu am copii. Am o experienta de viata vasta as putea zice..Dar relatia asta m-a transformat…

Inca sunt prietena cu Jack. Si cu cateva persoane din corporatia unde lucrez. O alta umbra…viata de corporatie…Nu e pentru mine. Ma inhiba. Imi inhiba pasiunea..Imi inhiba dorinta de a face ceva cu viata mea..

Ahh..here i go again..Looking for excuses.

Welcome back D! I missed u!

Vindeca-te si…mai vorbim! Go masturbate or something! I cant…nici asta nu mai pot s-o fac. Varsta D..varsta..nu mai primeaza hormonii. Poate ca ar trebui sa ii las sa primeze. Dar o sa fac altceva: o sa invat.

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu