I wanna see Africa !!!!!!!!!!!!!!!

Si nu sunt dusa cu pluta..Sunt constienta de pericolele de acolo…Da, nu la dimensiunea reala pentru ca nu am avut o astfel de experienta nefericita ce implica nebunelile de acolo..Dar cine pizda masii e constient total de asa ceva inainte de a se intampla?

Vreau sa ajung pe continentul ala..Numa asta visez noapte de noapte..Caut disperata pe site-uri informatii despre programe de voluntariat, internshipuri, tot ce ma poate aduce acolo in “safe mode” sa zic asa.

Si ce e mai grav e ca daca cineva “indrazneste” sa aduca contraargumente pentru o astfel de calatorie sau sa rada de visul meu sau sa imi explice el intr-o maniera ignoranta ca mai bine ma duc la greci sau pe coasta de azorel decat acolo, eu mai rau fac. Ma intarata exact sa ma duc direeeect acolo.

I-am spus si mamei de asta. I-am recunoscut zilele trecute. A facut o fata…Si-a facut cruce de o mie de ori si mi-a zis ca ea nu ar pleca niciodata pe continentul ala. Ea ar vizita altele. Si inainte sa apuce sa zica ce, i-am explicat ca fiecare are dorinti si vise, teluri, aspiratii si fiecare il judeca pe alalalt pt asta sau ii judeca aceste vise, aspiratii, teluri..Si ca eu pur si simplu vreau sa ajung in Africa si sunt suta-n mie ca voi ajunge acolo f f curand. Si ca ii doresc si ei sa isi indeplineasca visele toate (stiu, poate suna egoist, imi e mama, ar trebui s-o ascult…dar imi doresc atat de mult unele lucruri ca numa cand ma gandesc la ele, imi dau lacrimile de fericire vizualizand totul).

Stiu..multi zic ca-s nebuna. Asta nu ma va face sa renunt la visul meu “nebun”.

I dream of Africa <3

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu