Take me, im the best!

http://www.youtube.com/watch?v=oQCS1Y-JMX8&list=PL4CCD8475051ADB43

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuck, i love Depeche!!!!!!!!!!

Fumand de zor la laptop, dupa un mic numar cu vibratorul meu, sunt pregatita sa cuceresc tot portalul eures cu tot cu comisia europeana a pizdii.

Avea drepate Dan Puric.

Am chef sa mi-o trag intr-un bar intunecat intr-un mod pervers rau.

Bai frate ce e cu porcaria aia de sfert de pod basit de pe vacaresti ca tot mi-am adus aminte?Podu Mihai Bravu unde a crescut iarba de juma de metru si unde se caca toti cainii.Lucrari lasate in paragina, taie juma de bulevard in plm, se caca aia pe ei pe la semafoare, claxoneaza ca nefututii, ne inghesuie la orgie pe sens opus sa lingem linia de tramvai si sa ajungem la clitorisul ala de intersectie unde toti isi dau drumu si injura la maxim. O mare ranga dupa ceafa celor in charge of SC Poyry România SRL si Romstrade pentru derularea acestui proiect. Alta spalare de bani!

Bai deci batjocura e mare rau la noi frate si lumea e preocupata numai de ea atata, se uita in jur si se vaita da unu n-ar lua initiativa sa faca ceva. Lumea a devenit parca si mai agresiva. Unu nu-l vad sa conduca decent! Frate astia n-ar trebui sa aibe carnet! Semnalizeaza ba muie ca faci dreapta sau stanga, da-te-n plm de cocalar.

In fine…sa imi revin la relaxarea mea cu Depechicaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ai ceva de spus? Lasa un comentariu